CINE SUNTEM

DESPRE COMPANIA NOASTRĂ

ROMFLAG

Calitate din 1926
Romflag este cel mai mare producător de steaguri din România și unul dintre cei mai consacrați producători din Europa. Încă din 1926 creăm, dezvoltăm și producem echipamente publicitare din diverse materiale, utilizând imprimarea serigrafică și digitală. Avantajul nostru îl reprezintă know how-ul de aproape 100 de ani de tradiție al firmei mame din Belgia, în producția de steaguri. Reușim cu succes să combinăm experiența cu entuziasmul și creativitatea echipei, să tratăm fiecare proiect cu implicare, atenție la detalii și găsim soluții pentru personalizarea produsului.

Valorile noastre
Ca afacere de familie, încercăm să fim cât mai aproape de tradițiile și moștenirea noastră - în timp ce ne adaptăm la lumea copiilor și nepoților noștri. Astfel, infuzam înțelepciunea trecutului nostru cu inovațiile de mâine, suntem în permanență pregătiți pentru provocările zilei. Nu căutăm doar relații pe termen lung cu clienții noștri, ci înțelegem că trebuie să tratăm responsabilitate cu mediul înconjurator pentru a păstra planeta pentru copiii noștri. Obiectivele noastre nu sunt trimestrul următor, nu anul viitor, ci generația următoare.
Credem în puterea de a iubi ceea ce facem, așa că dorim ca entuziasmul nostru să ajungă mai departe, să transferăm această emoție clientului nostru. Dacă steagul prin definiție este o mândrie națională, producerea acestuia este bucuria noastră.

Producție
Cu 3.000 mp de linie de producție, Romflag are un control vertical în procesul de producție, deci poate garanta un produs finit de înaltă calitate. Folosim cele mai noi și performante echipamente și utilaje din domeniu. Materiile prime și materiale de calitate superioară le preluăm de la furnizori renumiți din Uniunea Europeană. Suntem într-o continuă dezvoltare și adaptare, fiind deschiși în fața noilor practici și metode moderne de imprimare a steagurilor.

Câteva cifre cheie:
Peste 3.000 mp de hale de producție
Peste 3.000.000 de steaguri imprimate
Capacitate de producție digitală: peste 1.000 mp/zi
Peste 700 de clienți în portofoliu
Mai mult de 7.000 de livrari rapide și de succes
Capacitate de producție serigrafică: peste 10.000 mp/zi
Image Lightbox
Image Lightbox
Image Lightbox

Steaguri & bannere

Sunt imprimate pe material textil din polyester cu o foarte bună rezistență mecanică. Folosim coloranți de la cei mai buni producători din domeniu. Verificăm calitatea produselor la fiecare etapă de producție, pentru a ne asigura de calitatea produsului finit. Materialul este selectat în funcție de utilizarea dorită:

Polyester țesătură cu un strat sintetic pentru utilizare intensă

Polyester din tricot, aspect lucios, de mare rezistență

Catarge

Toate stegurile au nevoie de un catarg: de la cele mai mici până la cele mai înalte, de la stegurile exterioare de pe perete până la cele de pe acoperișuri. Romflag oferă o armonizare perfectă între steag și catarg. Un steag va atârna corect doar dacă se va potrivi perfect cu catargul care îl susține. Lungimea catargului depinde de mărimea steagului și vice-versa.

Imprimare serigrafică

Imprimarea este realizată prin serigrafie industrială, care permite o penetrare a culorii față-verso de peste 98%. Pânza imprimată este tratată ulterior prin fixare la abur de 180 º C și spălare continuă cu agenți de fixare, de reducere și stabilizare a PH-ului, care asigură o durabilitate mai mare în timp, comparativ cu alte imprimări netratate. Tehnologia utilizează coloranți disperși, prietenoși cu mediul, rezistenți la UV, vânt, temperaturi extreme și intemperii.

Imprimare digitală

Imprimarea digitală reprezintă una dintre cele mai moderne metode de tipărire. Cu ajutorul acesteia reușim să obținem printuri realizate în cel mai mic detaliu. Textura obținută este fină, detaliile sau imaginile complexe sunt tipărite cu exactitate iar timpul de execuție este mai scurt. Tehnologia de ultimă generație de care dispunem ne ajută să realizăm cele mai sofisticate produse.